Loading...

Despre Pronovia Gym

Pronovia Gym este cel mai nou club de aerobic exclusiv feminin din Cluj-Napoca, unde puteti experimenta placerea de a practica clase precum: Step Aerobic, Tae Bo, Pilates, Yoga, Zumba, Fitball, Rebound, Dance Mix, Stretching, precum si diferite variatiuni ale acestor stiluri.


Misiunea noastra este sa incarcam cu energie pozitiva toata lumea cu care intram in contact devenind lideri in oferirea experientelor memorabile ale clubului de aerobic exclusiv feminin.


Ne adresam tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc miscare,relationare,energie pozitiva adica un stil de viata sanatos atat fizic cat si psihic indiferent de nivelul de fitness pe care il au: incepator,intermediar sau avansat. Ne bucuram in mod egal cand ni se alatura oameni noi care nu au mai avut contact cu acest tip de sport inainte precum si sa ii ajutam pe cei cu o anumita experienta sa intre intr-o forma maxima. Cu noi va puteti indeplini scopurile oricare ar fi ele, de la a da jos kilogramele in plus ,a va mentine in forma sau a va atinge potentialul maxim din punct de vedere fizic, la a lega noi prietenii sau a petrece momente de calitate in timpul liber.


Sloganul nostru este „Mens sana in corpore sano” deoarece stim ca pentru a avea succes este nevoie de un echilibru intre planul fizic si cel psihic, astfel pe langa serviciile executate excelent din punct de vedere tehnic de catra instructori in timpul claselor ne concentram si pe emotiile pozitive pe care membrii nostri le traiesc din momentul in care ne calca pragul si care ii insotesc de-a lungul zilei.


Deoarece suntem cei mai noi de pe piata oferim un decor nou-nout, un aer proaspat, aparatura noua, conditii de curatenie impecabile,personal orientat spre oferirea celor mai bune servicii clientilor nostri, mediu propice pentru soclializare,avem o relatie speciala cu fiecare client in parte, de asemena dorim sa ne implicam in comunitate prin organizarea periodica a unor evenimente caritabile. Vom investi continuu pentru a mari valoarea pe care o oferim membrilor nostri.


Instructorii nostri sunt profesionisti,carismatici, politicosi doritori sa va motiveze pentru a avea succes, incarcati in permanenta cu o energie pozitiva debordanta pe care sunt gata sa o impartaseasca cu fiecare membru al clubului nostru!


Promisiunea noastra este sa oferim servicii eficiente si satisfacatoare punand intotdeauna membrii clubului in centrul atentiei noastre.Deoarece avem o anumita experienta in domeniul aerobicului dar si a afacerilor ne dorim sa oferim membrilor nostri aceleasi experiente pe care ne-ar placea si noua sa le primim cand apelam la serviciile unei companii.Cu aceasta intelegere si dorinta va promitem ca fiecare membru in parte se va integra si va dezvolta un adevarat simt de apartenenta la clubul Pronovia Gym!


Valorile pe care le promovam sunt bazate pe integritate, corectitudine, profesionalism, motivatie, respect, moralitate, etica, bunatate, compasiune, fericire, armonie, educatie, eficienta, carisma si prietenie.


In ceea ce priveste exercitiile aerobice, şi ne referim aici la toată gama (step, tae-bo, zumba, pilates, fat burn) acestea vă ajută să vă lucraţi mai multe grupe de muşchi şi să vă îmbunătăţiţi calitatea respiraţiei şi ritmul cardiac. Aerobicul vă face inima mai puternică şi mai rezistentă, datorită menţinerii ritmului alert pe toata durata exerciţiului. În plus, aerobicul vă ajută să pierdeţi din greutate, să vă întăriţi sistemul imunitar şi vă îmbunătăţeşte toate funcţiile corpului. Exerciţiile cardio au efecte benefice asupra sănătăţii inimii, celulitei şi excesului ponderal. Practicarea aerobicului poate scădea mult riscul de cancer, chiar cu 30-40% dacă ne referim la cel de colon; femeile sunt protejate şi de temutul cancer mamar, procentul scaderii riscului ar fi de 20, maximum 30%. Aerobicul tine si osteoporoza deoparte, ajuta activitatea cerebrala, ne apara si de diabet si tine depresia la distanta. Senzatia de bine de dupa o sedinta chiar nu e o vorba goala.


Activitatea fizica produce beneficii pentru creier si sanatatea mentala, deoarece creierul elibereaza endorfine, substante chimice care declanseaza starea de bine a unei persoane. De asemenea, exercitiile fizice pot activa proteinele de la nivelul creierului care ajuta la formarea de noi celule ale creierului. O persoana activa din punct de vedere fizic, se va concentra mai bine dupa incetarea activitatii fizice datorita cresterii fluxului de sange la nivelul creierului, ce are loc in timpul si dupa antrenament.


Clubul nostru este pozitionat central, pe strada Progresului,nr 18, in vecinatatea centrelor business si dispunem de locuri de parcare nelimitate si fara taxa, fapt care, consideram noi ca e un avantaj remarcabil si un motiv in plus care sa va determine sa deveniti membrii ai clubului nostru.

Va asteptam cu drag!

0745 297 875 / 0746 800 074
pronoviagym@yahoo.com
Strada Progresului, nr. 18, Cluj Napoca