Loading...
Rebound

REBOUND este un tip de antrenament cardio-vascular, ce presupune activități prelungite la o anumită intensitate, în sistem aerob (corpul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie).


Clasa de rebound durează 50 de minute și este compusă din sărituri pe mini- trambuline, cu ritmuri și tempouri diferite executate în structuri de către 8 timpi. Impactul asupra articulațiilor este minim datorită suprafeței elastice pe care se aterizează.


Ora de rebound este compusă din încălzire ce durează 5 minute și în care se folosesc pași simpli, ritmul fiind mai scăzut; antrenamentul propriu-zis ce durează 30 minute, în care se crește progresiv intensitatea efortului, atât prin creșterea ritmului de execuție, cât și prin creșterea gradului de complexitate a pașilor ce compun coregrafia clasei.


Ultima parte a antrenamentului durează 10 minute și se efectuează exerciții la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii, definind mușchii abdominali, lombari, fesieri și ai coapselor. Ora se termină cu relaxare și stretching, care durează 5 minute și în care se efectuează exerciții de relaxare, respirație și stretching.


Nivel de dificultate: mediu/avansat

0745 297 875 / 0746 800 074
pronoviagym@yahoo.com
Strada Progresului, nr. 18, Cluj Napoca