Loading...
Step & Tone

Este un program complex care permite diminuarea excesului de greutate corporală prin efectuarea unui efort de tip cardio-respirator în prima parte a lecției. Se realizează cu ajutorul unei platforme (step) de diferite înălțimi, foarte eficient și în antrenarea musculaturii copaselor. La aceasta se mai adaugă și combinațiile de pași simpli specifici stepului precum și un fond muzical adecvat.


După cca. 25 minute de efort aerob se acordă importanță tonifierii părții superioare a corpului utilizând greutăți aditionale (gantere, discuri, etc).


Ultima parte a programului va fi rezervată zonei fesiere căreia ne adresăm printr-un complex de exerciții specifice având ca finalitate tonifierea și dezvoltarea fesierilor.


Programul este valoros și prin faptul că optimizează mobilitatea articulației coxo- femurale (articulația șoldului).


La final se va prelucra și musculatura abdominală cu exerciții specifice. Lecția se va încheia cu câteva exerciții simple pentru mobilitatea articulară și de revenire a organismului dupa efort.


Clasele de Step & Tone sunt un antrenament cardio excelent prin care poți arde într- o oră peste 500 de calorii, obținând rapid un corp tonifiat.


Nivel de dificulatate: începător/mediu

0745 297 875 / 0746 800 074
pronoviagym@yahoo.com
Strada Progresului, nr. 18, Cluj Napoca