Loading...
Paravan Bogdan – instructor aerobic si personal trainer

Inca de la o varsta frageda, scopul meu a fost acela de a face sport. Datorita parintilor mei am practicat nenumarate sporturi incepand cu inot, karate, tenis de masa am continuat cu handbal chiar si cu dansuri de societate. La varsta de 9 ani am fost indrumat spre fotbal, mi-a placut foarte mult desi recunosc, nu ma descurcam  foarte bine. Datorita unei ambitii arzatoare de care am dat dovada, cu pasi marunti am reusit  sa  fac din acest sport o preocupare profesionala. Am practicat fotbalul de performanta pana la varsta de 20 de ani. Am ales sa renunt deoarece aveam o atractie nemarginita in ceea ce priveste sfera fitness-ului. Toate aceste sporturi pe care le-am practicat, m-au ajutat sa ma dezvolt pe plan profesional, mi-au aratat cum se lucreaza in echipa, cum e munca individual, m-au invatat sa socializez si sa imi propun in permanenta obiective marete. Am absolvit Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca iar acum sunt stundent in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Cluj-Napoca.

Fitness-ul este un domeniu in care imi face mare placere sa lucrez, unde ma simt capabil sa dezvolt multe idei interesante.  O senzatie placuta este atunci cand lucrez cu  oameni ambitiosi, perseverenti si plini de energie. Am foarte multe asteptari de la persoanele cu care intru in contact. La randul meu sunt capabil sa ofer antrenamente intense si placate, buna dispozitie, mult zambet si doar energii pozitive.

Acestea fiind spuse, va astept cu drag sa faceti parte din familia Pronovia Gym, unde ne distram prin munca si antrenament!!

13445294_963128937131026_4526526933788653040_n

0745 297 875 / 0746 800 074
pronoviagym@yahoo.com
Strada Progresului, nr. 18, Cluj Napoca